Alarm RoSecure

Heeft u nog geen zakelijk alarm?

Sluit nu een 5-jarig contract en de eerste 6 maanden zijn gratis!

De nieuwe manier van beveiligen

Beveilig

Nog geen zakelijk alarm? Beveilig uw personeel, goederen en gegevens op een moderne en makkelijke manier. Kies voor een draadloos systeem, waardoor er geen ingrijpende boor- en breekwerkzaamheden hoeven plaatst te vinden.

Bespaar

Vanwege onze moderne ‘lean’ manier van werken kunnen we zeer concurrerende tarieven bieden op het abonnement voor uw alarm. We werken met een vast bedrag per maand, waarin de installatiekosten al zijn opgenomen. U weet van tevoren dus precies waar u aan toe bent.

Beheer

Het voordeel van een digitaal alarm: u heeft de mogelijkheid om ook op afstand een oogje in het zeil te houden. Met een uitbreidingsoptie voor een aan het alarmsysteem gekoppelde app heeft u via uw smartphone altijd overzicht en controle.

Tijdelijk TOP-aanbod tijdens 2020

Alarm

Belcentrale biedt in samenwerking met RoSecure een top-aanbieding voor het nieuw aanleggen van een anti-inbraak alarmsysteem. Wanneer u in 2020 een contract tekent voor 5 jaar, ontvangt u de eerste 6 maanden geen factuur voor de aangeboden hardware en service zoals hierna omschreven.

Het alarm bestaat uit de alarmcentrale en 5 componenten. Het betreft een draadloze alarm-oplossing van Texecom. We installeren vanzelfsprekend alleen nieuwe apparatuur. Bovendien verlenen we garantie op alle componenten gedurende de looptijd van het contract. Bij deze aanbieding gaan we uit van het standaard aantal installatie-uren. U gaat een contract aan met RoSecure. Installatie wordt uitgevoerd door RoSecure, gecertificeerd beveiligingsinstallatiebedrijf.

Ja, ik profiteer nu

Uitbreidings opties

Alarm

Rookmelders Draadloos ‘Elite’ serie

Elite rookmelder met Ricochet® technologie. Met optische- en hitte sensoren.

Alarm

Alarm ‘Connect’ App met SmartCom

Bedien, configureer en integreer uw beveiligingssysteem zoals nooit tevoren.

Alarm

Elite SmartKey met paniekknop

Programmeerbare afstandsbediening met paniekknop. Met geïntegreerde RFID tag.

Certificeringen van RoSecure

BORG is het enige onafhankelijk keurmerk voor beveiligingsinstallateurs zoals RoSecure. Het BORG keurmerk wordt alleen afgegeven aan bedrijven die aan de hoogwaardige kwaliteitsnormen voldoen. Deze normen zijn in samenspraak met deskundigen opgesteld en worden beheerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV).

Informatie over Zakelijk alarm aanvragen

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.

Neem contact met me op

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over een van onze producten of wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen.