Drukwerk-centrum in Kolham heeft gekozen voor Belcentrale voor email, internet, telefonie en fax verkeer. Voor deze drukker is de telefonie met pbx functionaliteiten als voicemail, doorschakelen en FOIP een uitkomst. De inkomende telefonie kan door het online controlpanel makkelijk worden doorgeschakeld ook als men niet op kantoor aanwezig is. Ook het inregelen van de openingstijden etc. gaat zeer gemakkelijk. Verder maakt Hosted Exchange mogelijk om vanaf elke locatie de agenda, email en taken te beheren.

Drukwerk-centrum heeft door te kiezen voor de managed pbx geen dure investering hoeven doen in een uitgebreide telefooncentrale, maar vindt alle functies die zij nodig hebben in de managed pbx terug. Doordat ze Hosted Exchange gebruiken is ook de aanschaf van een server en software uitgespaard!