Glasvezelknooppunt Taxan is het onafhankelijk opstappunt voor breedbanddiensten in Noord Brabant. Taxan is een initiatief van de steden Helmond, Eindhoven, Breda, Tilburg,’s Hertogenbosch en Roosendaal. Taxan is opgericht als marktplaats om de onderliggende breedband initiatieven van de aangesloten gemeenten te stimuleren. Op deze digitale marktplaatsen bieden verschillende leveranciers hun diensten aan die te gebruiken zijn in combinatie met de glasvezelverbinding.

Belcentrale levert nu haar diensten in Helmond, Eindhoven, Breda, Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Roosendaal over een speciaal voor haar gereserveerd VLAN op glasvezel. Zo wordt de data en spraak binnen één enkele glasvezelverbinding gescheiden daardoor zijn zowel de kwaliteit van de data als die van de telefonie gewaarborgd.

Voor organisaties vanaf 5 werkplaatsen is het bellen met Belcentrale over de glasvezelverbinding meteen kostenbesparend. Belcentrale is de telefonie provider voor de zakelijke markt die telefonie levert met een telefooncentrale die niet meer fysiek op kantoor staat maar is ondergebracht in haar datacenter. De initiële investering in de centrale vervalt daarmee, ook het onderhoud van de centrale on site komt te vervallen. Daarnaast zijn er geen vaste telefonie lijnen meer nodig nu u daar de glasvezelverbinding voor gebruikt.

Bent u geïnteresseerd in bellen via uw glasvezelverbinding? Belcentrale helpt u graag op weg met een vrijblijvend advies over de telefonie oplossing die specifiek bij uw organisatie past.