Sinds kort is het alleen nog mogelijk om uw dialplan vanuit het persoonlijke online control panel te wijzigen. Dit kunt u zelf doen onder het kopje ‘Mijn producten’ nadat u zich heeft aangemeld. Tevens kunt u het dialplan-freeform invullen, een van onze support-medewerkers zal uw aanvraag dan zo snel mogelijk verwerken.

Deze nieuwe werkwijze zorgt er voor dat alleen bevoegde personen binnen het bedrijf van onze klanten wijzigingen aan het dialplan kunnen uitvoeren. Uiteraard kunt u met vragen over uw dialplan nog altijd terecht bij onze support-medewerkers door te bellen naar 088 333 444 6 of te e-mailen naar support@belcentrale.nl.

Bekijk ook onze tutorials-pagina voor uitleg over wijzigingen in het control panel:
http://www.belcentrale.nl/voip/index.jsp?p=support&tag=video

Facebook Twitter Google+ LinkedIn