Belcentrale is altijd nieuwsgierig wat haar klanten denken. Zo sturen we na elk support ticket een korte enquête zodat wij continu onze dienstverlening op de wensen van de klanten kunnen afstemmen. Als dank voor het invullen van de enquête verloten we regelmatig een gadget, deze keer een iPad.

De gelukkige winnaar ditmaal is het bedrijf 20/20 Vision te Rijswijk. Op 10 mei jl. kwam de gelukkige winnaar dhr. Langendoen, consulent en systeembeheerder bij 20/20 Vision, de prijs bij ons in ontvangst nemen.

‘20/20 Vision ontwikkelt software waarmee inkomende facturen gedigitaliseerd worden en zo altijd op de goede plek terecht komen. Voor de telefonie binnen het bedrijf wilden wij met een innovatief bedrijf en product werken.

Belcentrale kwam hierbij als beste uit de bus. Wij zijn sinds 2007 klant bij Belcentrale en nog steeds tevreden. Als ik iets ingesteld wil hebben, hoef ik maar te bellen en het is zo geregeld.’ aldus dhr. Langendoen van 20/20 vision.

Belcentrale, de MKB VoIP specialist van Nederland, speelt op haar eigen wijze in op de unieke en specifieke bedrijfssituatie van haar klanten. Als geen ander begrijpt Belcentrale dat zaken doen mensenwerk is, waarin individuele wensen, aspiraties en motivaties een cruciale rol spelen.

Toewijding, gedrevenheid en expertise zijn kenmerken waarmee wij al jarenlang zakendoen binnen het MKB

Wij horen graag van u!

Cor Lokker

CEO Belcentrale