Met mobiel breedband ontstaan er niet alleen een hoop nieuwe kansen voor uw onderneming, u kunt ook veel besparen op de kosten van de mobiele abonnementen van uw medewerkers. Is uw onderneming klaar voor de nieuwste techniek en de laagste tarieven?

Met de nieuwe smartphones en mobiele abonnementen wordt steeds meer mogelijk, en steeds makkelijker. Zo kunnen we onze e-mail ontvangen en versturen, het laatste nieuws lezen, het weer van morgen beoordelen en kijken waar de files staan.

Maar ook de traditionele mobiele communicatie maakt plaats voor goedkopere en betere varianten. Zo wordt bijvoorbeeld het versturen van tekstberichten (SMS’en) vervangen door het gebruik van WhatsApp Messenger. WhatsApp is een gratis applicatie voor verschillende mobiele platforms waarmee niet alleen onbeperkt korte berichten kunnen worden uitgewisseld, maar ook foto-, video- en audio-opnamen kunnen worden verzonden. Daarnaast kunt u berichten aan meerdere gebruikers sturen door middel van groepsberichten. Omdat de berichten van WhatsApp worden verzonden via de internetbundel van uw mobiele abonnement, hoeft u niet meer per bericht te betalen zoals dit bij sms-berichten wel het geval is. Dit leidt er toe dat u geen sms-bundel meer nodig heeft en de kosten van uw mobiele abonnement kunt reduceren.

Met uw Belcentrale extensie op de smartphone voegt u nieuwe functies toe aan uw telefoon en bespaart u ook weer op de belbundel van uw GSM-provider. Met mobiele applicaties zoals Bria en Sipdroid kunt u de extensie van uw PBX-centrale instellen op uw mobiele telefoon, zodat u ook mobiel bereikbaar blijft op uw vaste telefoonnummer. U kunt uw mobiele extensie bijvoorbeeld toevoegen aan een doorschakeling of een optie in uw keuzemenu, en u blijft altijd bereikbaar. Net als bij WhatsApp wordt er gebruik gemaakt van de internetbundel van uw mobiele abonnement, waardoor u niet extra hoeft te betalen voor de data die tijdens het gesprek wordt verzonden. Daarnaast kunt u gratis bellen met andere extensies binnen uw PBX-centrale of gebruik van maken van de lage Belcentrale tarieven naar het publieke net. Ongeacht of u zich in het binnenland of het buitenland bevindt.

Een combinatie van WhatsApp en een mobiele extensie van uw PBX-centrale vervangt het traditionele concept van mobiel bellen en SMS’en levert u grote kostenbesparingen op. U kunt iedere extensie van uw PBX-centrale kosteloos instellen op de applicatie van uw smartphone, waarna u direct gebruik kunt gaan maken van het goedkope beltarief van Belcentrale.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, of heeft u hulp nodig bij het instellen van een extensie op uw smartphone? Wij staan u graag te woord via ons telefoonnummer 088-333.444.6 of het e-mailadres support@belcentrale.nl.