De afgelopen periode is Belcentrale enorm gegroeid, voornamelijk de vraag naar VoIP producten heeft zich boven verwachting ontwikkeld. Daarom heeft Belcentrale geïnvesteerd in een nieuw platform. Ons nieuwe platform heeft tot 12x meer capaciteit dan het oude en kent een reeks van nieuwe, niet eerder ondersteunde, opties.

Het platform is de afgelopen maanden uitvoerig getest en is klaar voor gebruik. In de vroege morgen van Zondag 20 juni zullen wij de transitie voltooien. De migratie kan tot 2 uur service onderbreking met zich meebrengen. Om alles in goede banen te leiden zal ons volledig team van expert technici en fanatieke supporters stand-by staan om eventuele vragen van gebruikers op te vangen. We zijn gedurende de gehele transitie telefonisch bereikbaar. Voor vragen belt u steeds 088-3334446