Met trots presenteren wij vandaag onze nieuwe website! Elke website is van tijd tot tijd aan vernieuwing toe. Onze producten en diensten zijn in de loop der jaren flink doorontwikkeld. Om deze nieuwe informatie duidelijk weer te geven was een nieuwe website noodzakelijk.

De indeling van onze website bestaat nu uit drie hoofdonderwerpen. Onder ‘telefonie’ en ‘internet’ vindt u alle informatie over onze voip-, cps- en dsl-diensten. Onder het kopje ‘integratie’ vindt u informatie omtrent het integreren van uw telefonie met uw huidige ict-systemen. Verder vindt u op onze website showcases en uitleg over een aantal ‘standaard’ applicaties om uw telefonie te integreren.

Niet alleen de structuur van de website is vernieuwd, ook het design is veranderd. Met verbetering van de inhoud zijn we inmiddels druk bezig en dat zal de komende tijd nog zo blijven.

Een nieuwe website is altijd even wennen. We vertrouwen er echter op dat u als gebruiker snel de voordelen van de nieuwe site zult gaan herkennen. Feedback en/of commentaar is altijd van harte welkom, u kunt ons bereiken via het telefoonnummer 088-333.444.6 of het e-mailadres info@belcentrale.nl.