Belcentrale verlaagt tarieven voor mobiel en internationaal bellen. U zult ongetwijfeld gemerkt hebben dat veel prijzen voor diensten en producten de afgelopen jaren zijn gestegen, ook veel telefonie providers hebben de laatste jaren de prijzen aanmerkelijk verhoogd. Belcentrale daarentegen verlaagd nu juist de beltarieven!

Per 1 oktober wordt de minuut prijs naar de meest gangbare mobiele providers 9 cent, dit is een verlaging van ruim 25-30%! Ook vrijwel alle internationale bestemmingen worden goedkoper, sommige bestemmingen worden tot 40% voordeliger! Kijk op onze tarieven pagina voor alle tarieven voor zowel mobiel, internationaal als vast.

Vergelijk onze tarieven met andere aanbieders en u zult zien dat er voor uw bedrijf aanzienlijke besparingen mogelijk zijn door gebruik te maken van telefonie van Belcentrale. Onze huidige klanten zullen merken dat ze vanaf 1 oktober meer gaan besparen en de facturen zullen aanmerkelijk lager uitvallen.

Wij zullen ons ook in de toekomst blijven inzetten om tegen de scherpste tarieven te kunnen leveren aan onze klanten.