Boekhandel De Slegte, met in totaal 26 vestigingen in Nederland en België, kiest in 2011 voor de betrouwbare oplossingen van Belcentrale met betrekking tot telefonie en fax. De Slegte, opgericht in het begin van de twintigste eeuw, is een bekende en sterke speler op de boekenmarkt welke niet alleen op haar 26 fysieke locaties verkoopt, maar ook in het bezit is van een complete webwinkel. Met de online winkel kan de boekenwinkel haar dienstverlening maximaliseren en bereikt zij een breed scala aan doelgroepen.

In 2011 is er gekozen voor de telefonieoplossingen van Belcentrale, waardoor Boekhandel De Slegte kiest voor betrouwbaarheid, schaalbaarheid, flexibiliteit en betaalbaarheid. De overstap naar het VoIP-platform van Belcentrale wordt gefaseerd uitgevoerd, wat betekent dat niet alle vestigingen tegelijk overstappen, om complicaties te voorkomen. Niet alleen de vestigingen, maar ook de hoofdvestiging en diverse zusterondernemingen worden ondergebracht in de PBX-centrale. Hiermee kan er eenvoudig worden doorgeschakeld en kunnen de vestigingen gratis onderling bellen.

Naast de hosted VoIP-oplossingen van Belcentrale kiest De Slegte ook voor de hosted faxoplossing en de DSL-diensten van Belcentrale, en neemt zij de benodigde hardware af bij laatstgenoemde.