Belcentrale is trots op zijn diversiteit aan klanten. Graag stellen we elke maand één van onze klanten aan u voor. Deze maand stellen we aan u voor Grafisch bureau Grapefish!

Grapefish is altijd volop in beweging. Vanuit de ambitie om klanten optimale grafische service te verlenen, zijn steeds meer diensten aan hun portfolio toegevoegd. Van concept tot oplevering uitproduct (drukwerk of website): Grapefish heeft zich ontwikkeld tot een one stop shop.

Ook nu staan ze niet stil. Integendeel: Grapefish wil zich constant blijven vernieuwen, zodat ze hun klanten ook in de toekomst kunnen blijven verrassen met frisse communicatie-uitingen. Ze hebben een vast team van 5 ervaren creatievelingen die op elke vraag een verrassend antwoord hebben.

Hun kracht zit ‘m in een flexibele manier van werken. Geen ‘9 tot 5’ mentaliteit. Met de kennis die in huis is kunnen ze altijd op een snelle manier tot een goed resultaat komen! Ze verwerken alle soorten opdrachten, niets is ze te klein of te groot! Probeer het gerust uit!

Enthousiast geworden? Neem gerust contact met Grapefish op! http://www.grapefish.nl/