Belcentrale is trots op zijn diversiteit aan klanten. Graag stellen we elke week één van onze klanten aan u voor. Deze maand stellen we aan u voor: E-density!

E-density kent het woord onmogelijk niet. Wat u ook maar weet te verzinnen op het gebied van digitale toepassingen: zij vinden een manier om het uitgevoerd te krijgen. Van website tot het automatiseren van complexe bedrijfsprocessen, niets is te gek.
En waarom het alleen bij de techniek houden als ook de kennis en de vaardigheden op grafisch gebied aanwezig zijn? Ook voor uw grafische ontwerpen kunt u dus bij E-density terecht.

Voor startende ondernemers heeft het bedrijf speciale pakketten ontwikkeld, bestaande uit een website inclusief ontwerp op maat. De inhoud van de website kunt u zelf op eenvoudige wijze beheren. Bent u geen startende ondernemer? Geen probleem, iedereen mag van deze voordelige pakketten gebruikmaken.

Wilt u dus een nieuwe website, een nieuwe huisstijl, of zoekt u nog een bedrijf wat uw eigen digitale concept kan uitvoeren? Twijfel niet en neem contact met E-density! http://www.e-density.nl