Belcentrale is trots op zijn diversiteit aan klanten. Graag stellen we elke maand één van onze klanten aan u voor. Deze week stellen we aan u voor iXL hosting!

Benieuwd naar de mogelijkheden van morgen? iXL hosting is dat in ieder geval wel. Internet is de belangrijkste spil tussen nu en de toekomst. Daar spelen ze handig op in. De hostingservice van iXL leeft. Het enige dat er niet dagelijks aan verandert is zijn betrouwbare kwaliteit.

Innovatief, dynamisch en duidelijk in zijn bedrijfsvoering, dat is iXL hosting! Sinds 2007 is iXL hosting een provider met een duidelijke doelstelling, veelzijdige hosting, perfecte service en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze verzorgen onder andere uw webhosting waarmee uw website altijd online is, domeinen tegen gunstige tarieven en (cloud) servers. Daarnaast verzorgen ze managed hosting voor klanten die alles uit willen besteden en geen omkijk willen hebben naar updates, beveiliging en onderhoud. Onder het mom “Our business is hosting yours” zijn ze veel bedrijven van dienst m.b.t. het online houden van bedrijfskritische websites, applicaties, mail en virtualisatie omgevingen. Persoonlijke dienstverlening op het hoogst haalbare niveau is zonder meer het belangrijkste speerpunt.

Groen hosten

iXL hosting is een milieubewust bedrijf. Ze kijken zoveel mogelijk vooruit en verdiepen zich in de mogelijkheden die ze als hostingprovider hebben om onze leefomgeving zo gezond mogelijk te houden. Zo maken ze nu al gebruik van duurzame servers en een energiezuinig datacenter van EvoSwitch, dat CO2-neutraal opereert.

Nieuwsgierig en wilt u meer informatie omtrent onze dienstverlening? Kijk dan snel op onze website: http://www.ixlhosting.nl!