Belcentrale is trots op zijn diversiteit aan klanten. Graag stellen we elke maand één van onze klanten aan u voor. Deze week stellen we aan u voor AMS Advocaten!

Het team van AMS Advocaten (@amsadvocaten) in Amsterdam heeft een jarenlange ervaring in het adviseren en procederen voor (internationale) bedrijven en particulieren. De advocaten van AMS zijn sterk betrokken bij de zaken van hun cliënten, werken met korte lijnen en bieden scherpe tarieven. De advocaten houden zich vooral bezig met het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht, bouwrecht, incasso en contractenrecht. Daarnaast worden de advocaten van AMS regelmatig aangesteld als curator in een faillissement, zodat het advocatenkantoor over een zeer ruime ervaring op het gebied van insolventierecht beschikt.

Onze advocaten bloggen regelmatig over de juridische achtergronden van (rechts)zaken in het nieuws. AMS Advocaten verstuurt periodiek een nieuwsbrief met daarin onder meer een selectie van de meest gelezen blogs. Aanmelden kan eenvoudig via onze  website: http://www.amsadvocaten.nl/blog/

AMS Advocaten is onlangs een samenwerkingsverband aangegaan met About  Asia Business Consulting. Dit bedrijf helpt bedrijven om activiteiten in China op te starten en begeleidt Chinese ondernemers die in Nederland een onderneming willen starten.

http://www.amsadvocaten.nl