Belcentrale is trots op zijn diversiteit aan klanten. Graag stellen we elke maand één van onze klanten aan u voor. Deze week stellen we aan u voor WLT William Lasertechniek!

Las en constructie bedrijf WLT is een jong en dynamisch bedrijf dat zich met een drietal andere metaalverwerkingsbedrijven heeft gevestigd te Wijchen. In de werkplaats en op locatie zijn zij in staat om reparaties uit te voeren of het samenstellen en lassen van halffabricaten. Voor zowel particulier als voor bedrijven, realiseren zij een verscheidenheid aan producten zoals:

  • Raambeveiliging – aanrijdbeveiliging
  • Trappen en bordessen
  • Machine-enapparatenbouw
  • (Sier) hekwerken
  • Transportkarren op maat
  • Uitleen van personeel (VCA gekwalificeerd )
  • Lateien en draagbalken voor de woning
  • Componenten voor de trailerbouw

Het las-en constructiewerk wordt gemaakt in opdracht en kan uitgevoerd worden naar voorbeeld en uiteraard naar eigen ontwerp. Door hun flexibele instelling kunnen zij opdrachten snel en vakkundig uitvoeren, in series en enkel stuks.