Belcentrale is trots op zijn diversiteit aan klanten. Graag stellen we elke maand één van onze klanten aan u voor. Deze maand staat in de spotlight TravelBird!

Ben je op zoek naar een leuke vakantie of een lekker weekendje weg en wil je zeker niet te veel betalen? Dan ben je bij TravelBird aan het juiste adres, want daar vind je iedere dag de vier leukste aanbiedingen met de beste kortingen!

TravelBird biedt haar bezoekers, via een internationaal opererende website, elke dag zeer scherp geprijsde vakantie-aanbiedingen. Deze aanbiedingen variëren dagelijks. Van stedentrips, luxe hotels en beauty spa’s tot verre reizen naar exotische oorden. Bezoekers zien snel wat de aanbiedingen zijn en kunnen direct gemakkelijk via de site boeken. Vinden bezoekers niet wat ze willen, dan kunnen ze de volgende dag terugkomen voor nieuwe deals of zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Eén ding is zeker, met kortingen tot wel 90%, zijn de vakanties nergens goedkoper te vinden.

Het team van enthousiaste travelbirds, gespecialiseerd in het verzorgen van leuke, spannende, exclusieve maar vooral voordelige vakanties is inmiddels al 40 man sterk. Via de over-onspagina kun je kennis met ze maken en zelfs achter hun “geheime hobby’s” komen…

Kortom, bezoek de website van TravelBird en ontdek het dagelijks variërende aanbod. Maar pas op, de aanbiedingen zijn maar tijdelijk te bestellen, dus boek meteen!

http://travelbird.nl