Elke maand richt Belcentrale zijn schijnwerpers op één van zijn 3500 klanten en geeft deze een plek in de spotlight. Deze maand stellen we aan u voor Uphill Travel!

Zoek je een leuk vakantiehuis in Tsjechië of Slowakije?

Uphill Travel biedt sfeervolle vakantiehuizen in alle soorten en maten in deze prachtige Midden Europese landen. Uphill Travel is specialist in vakantieaccommodaties in het Reuzengebergte, waar de laatste jaren vooral de wintersportvakantie steeds populairder wordt. Sneeuwzeker, goedkoop, gemoedelijk, ideaal voor beginnende skiërs en zeer in trek bij families met kinderen. Maar ook in de zomer zijn Tsjechië en Slowakije uitstekende vakantiebestemmingen voor een actieve, sportieve of relaxte vakantie. Al onze vakantieaccommodaties hebben wij persoonlijk geïnspecteerd.

U bent verzekerd van goede kwaliteit en een persoonlijke service. Uphill Travel is een kleinschalig reisbureau, actief vanaf 1993, waar persoonlijke aandacht en service centraal staan. Bij Uphill boekt u met SGR zekerheid. Op onze site www.uphill.nl vindt u uitgebreide informatie en kunt u uw vakantie online boeken.

We nodigen u graag uit voor een bezoekje aan onze site www.uphill.nl