Belcentrale is trots op zijn diversiteit aan klanten. Graag stellen we elke maand één van onze klanten aan u voor. Deze week stellen we aan u voor Spamexperts!

SpamExperts biedt email beveiliging oplossingen voor hosting en service providers als wel voor enterprises. De diensten bestaan uit het filteren van de inkomende en/of uitgaande email op spam en virussen en het archiveren van email.

SpamExperts is in verschillende markt-segmenten (internationaal) marktleider geworden door haar kwaliteit van dienstverlening, proactieve en geprezen support, en constante state-of-the-art implementatie van zelfontwikkelde nieuwe technologieën en functionaliteit om de producten te laten voldoen aan de nieuwste wensen van de klant!

Naast de technische superioriteit en hoge mate van klant-gerichtheid zijn de oplossingen van SpamExperts ook nog eens erg voordelig! U kunt direct een gratis trial aanvragen van de SpamExperts oplossingen door een kijkje te nemen op https://www.spamexperts.com/trial. Mocht u verder vragen hebben over de diensten die SpamExperts biedt kunt u ze altijd bereiken per telefoon (020 82 0000 4) of per email sales@spamexperts.com.

SpamExperts: Simply SpamFree – http://www.spamexperts.com/