Belcentrale is trots op zijn diversiteit aan klanten. Graag stellen we elke maand één van onze klanten aan u voor. Deze week stellen we aan u voor GBG Primeur! 

Al twintig jaar zijn wij actief op grafisch gebied. Wij kunnen u een breed grafisch pakket aanbieden van adreskaartjes tot en met full color brochure en alles wat daar tussen ligt. Ook voor fotografie of grootformaat posters bent u bij ons aan het juiste adres. Als het bedrukt kan worden, dan kunnen wij het leveren.

Sinds begin 2012 zijn we gestart met een webshop via www.gbgdrukwerk.nl. Hier kunnen onze klanten op een eenvoudige manier kwalitatief hoogwaardig drukwerk bestellen tegen een scherpe prijs. Ook bestaat de mogelijkheid om via een online tool een eigen ontwerp te maken.

Bent u niet zo vertrouwd met de webshop? We kunnen voor u het volledige traject, van ontwerp tot het gedrukte eindproduct verzorgen. Kom gezellig langs in onze winkel in Goirle en we laten u het graag zien…

Voor uitgebreide informatie zie: www.gbg.nl