Voor onze klanten die gebruik maken van een wachtrij (queue), bieden wij nu een communicatiemodule die het mogelijk maakt om live statistieken over de wachtrij op te halen. Zo’n dergelijke API kunt u gebruiken om te integreren met uw informatiesystemen, of om live statistieken te tonen aan uw werknemers.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een implementatie van de API:

De Queue-API is beschikbaar voor iedere klant die gebruik maakt van minstens één wachtrij van Belcentrale. Bij het opvragen van statistieken kan data van meerdere queues tegelijk worden teruggestuurd. Belcentrale heeft voorbeeldcode voor de implementatie van de API beschikbaar. Deze code is geschreven in PHP in combinatie met jQuery.

Om de Queue-API te activeren en uw aanmeldgegevens op te vragen, vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met onze support-afdeling. Zij staan u graag te woord via het e-mailadres support@belcentrale.nl of het telefoonnummer 088-333 44 46 (optie 2).