De SoundPoint IP 670 is een Desktop IP telefoon verkrijgbaar bij Belcentrale. Door de revolutionaire HD Voice van Polycom zult u elk telefoongesprek als prettig ervaren. Het toestel beschikt over HD Voice en is gefuseerd met HD Voice wideband audio voor meer dan twee keer zo grote stemduidelijkheid, Polycoms Patented Acoustic Clarity Technology 2 voor geluid- en echo-vrij geluid.

Het toestel heeft een krachtig kleurenscherm en met een ingebouwde dual-port Gigabit Ethernet switch, verzorgt de Soundpoint IP 670 volledige full Gigabit dataconnectivity tussen het netwerk en de computer van u als gebruiker, en elimineert netwerkknelpunten om bandbreedte-intensieve toepassingen op uw bureau te verzorgen.

De SoundPoint IP 670 accommodeert zes lijnen. Het is mogelijk om het toestel uit te breiden met tot 3 SoundPoint IP Color Expansion Modules, hierdoor zijn er 34-lijnen mogelijk.

Heeft u interesse in dit toestel of wilt u meer informatie?

Neemt u  dan gerust contact op met onze sales-medewerkers. U kunt ons bereiken via sales@belcentrale.nl of op 088 333 4446.