Mesh Print Club is een grafische werkplaats in verenigingsvorm die wordt gedragen door jonge ontwerpers, illustratoren, kunstenaars en andere beeldmakers. Mesh Print Club biedt hun leden de faciliteiten en kennis om met grafische technieken hun werk te reproduceren.

Daarnaast ontwikkelt Mesh Print Club innovatieve vormen om het werk van hun leden te verspreiden. Om de zeefdruk gebied zichtbaarder te maken is Mesh Print Club op diverse locaties actief, bijvoorbeeld met live zeefdrukken en met workshops op locatie.

Belcentrale is dé specialist in internettelefonie voor het midden- en kleinbedrijf en speelt op haar eigen wijze in op de unieke en specifieke bedrijfssituatie van haar klanten. Mesh Print Club is één van de unieke organisaties die word gesponsord door Belcentrale. Belcentrale heeft de laatste jaren een enorme groei meegemaakt en wij helpen graag startende organisaties.

Heeft u ook een unieke organisatie of doel en zoekt u een sponsor voor bijvoorbeeld uw telefonie? Neemt u dan contact met ons op via pr@belcentrale.nl.