Belcentrale is trots op zijn diversiteit aan klanten. Graag stellen we elke maand één van onze klanten aan u voor. Deze week stellen we aan u voor WordHouse!

WordHouse is in 1984 opgericht en is het eerste vertaalbureau in Nederland dat zich specialiseerde in softwarevertaling. Sindsdien hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van de lokalisatie en vertaling van software en technische teksten: van gebruikers­ interfaces en handleidingen tot webapplicaties en systeemdocumentatie. Wij werken voor de grootste en meest gerenommeerde bedrijven ter wereld: producenten van databases, pc­besturingssystemen, office­ toepassingen en zoekmachines.

WordHouse is een toonaangevende speler als het gaat om het vertalen en testen van software. Daarnaast leveren wij onder meer de
volgende diensten:

  •  Vertalen van marketingteksten, websites en brochures
  • Schrijven van handleidingen, helpteksten en instructiedocumenten
  • Optimaliseren van technische documentatie
  • Copywriting
  • Advies en consultancy bij softwareontwikkeling

Als u overweegt om uw product internationaal op de markt te brengen, wilt u goede vertalingen. Niet alleen van de software, de bijbehorende documentatie en de helpbestanden die u met zoveel zorg hebt ontwikkeld, maar ook van uw website, brochures, mailings en ander marketingmateriaal. Bij WordHouse bent u hiervoor aan het juiste adres.

http://www.wordhouse.com/