Belcentrale is trots op zijn diversiteit aan klanten.
Graag stellen we elke maand één van onze klanten aan u voor.
Deze week stellen we aan u voor Yada Nederland! Naamloos

Sinds 2009 biedt Yada Nederland de project-portal of projectwebsite genaamd ProjektpleK aan. Deze portal is gespecialiseerd in het ondersteunen van projectteams om in een afgeschermde omgeving samen te werken en informatie uit te wisselen.

Voordelen
De projectleiding blijft overzicht houden over alle informatie van het project en kan veel eerder dan voorheen bijsturen. Dit voorkomt onnodige kosten van wijzigingen in het traject. Hetzelfde geldt voor het management, dat overzicht krijgt over alle projecten en hierdoor tijdig kan bijsturen. Alle gebruikers zijn ervan verzekerd dat ze altijd over de juiste documenten en de laatste versie beschikken. Gebruikers worden automatisch via een e-mailbericht op de hoogte gebracht van wijzigingen. Dat bespaart over en weer bellen, schrijven en reizen.

ProjektpleK is een beveiligde, afgeschermde website, waarbij wij opslag, backup, beveiliging en helpdesk voor u regelen. Uw afdeling systeembeheer wordt niet belast en de capaciteit c.q. kosten groeit of krimpt mee met uw project(en).

Naamloos2  

 

 

 

 

ProjektpleK = slimmer samenwerken !

 

Meer weten?
Kijk voor prijzen, referenties of een demofilmpje op onze website www.projektplek.nl.