Indien uw organisatie reeds volledig draait op het “unified communications”-platform van Microsoft, kunt u vooralsnog besparen op uw belkosten met de goedkope tarieven van Belcentrale. De trunks van Belcentrale zijn namelijk volledig geschikt voor een Microsoft Lync-server. Alle functionaliteiten worden ondersteund, zodat de beleving binnen uw Lync-omgeving niet beïnvloed wordt door uw trunk via Belcentrale.

Dankzij de flexibiliteit van ons PBX-platform, kunt u eenvoudig en snel telefoonnummers overzetten tussen trunks, en nieuwe trunks aanmaken. Daarnaast biedt deze oplossing een extra mogelijkheid, namelijk het gebruiken van ons platform wanneer uw Lync-server tijdelijk offline is. Zo kunt u bijvoorbeeld via doorschakelregels een voicemail laten activeren wanneer de trunk niet geregistreerd is, of doorschakelen naar een mobiele telefoon wanneer dit tijdelijk nodig is. Een dergelijke oplossing garandeert u de optimale bereikbaarheid die uw organisatie nodig heeft.