Na de  liberalisering van de Nederlandse telecommunicatiemarkt is KPN niet meer de enige telefonie aanbieder. Er zijn nu goedkopere mogelijkheden en KPN heeft veel klanten verloren. Wat KPN echter wel altijd heeft behouden is de kwaliteit van het netwerk.

Carrier Pre Select (CPS) van Belcentrale maakt het voor u mogelijk om via het betrouwbare netwerk van de KPN goedkoper te bellen. De gesprekskosten worden met 30 tot 50% verlaagd. De belkosten worden door Belcentrale gefactureerd en u zult zien dat dit een aanzienlijke besparing zal betekenen. Aan uw huidige contracten verandert niets. Bij Belcentrale CPS zit u ook niet vast aan een nieuw contract, u kunt elke maand opzeggen. Het verplicht u dus werkelijk tot niets. Het  is niet nodig om u voor een aantal jaren vast te leggen. Onze beltarieven zijn altijd voordeliger dan KPN, Tele2, Esprit of Atlantic Telecom, zelfs als u daar een driejarig contract afsluit.

Meer informatie over Carrier Preselect vindt u op: http://www.belcentrale.nl/voip/telefonie/vast/cps

Benieuwd of de CPS regeling ook interessant is voor u?

U kunt ons bereiken op 088 3334446 of u kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar sales@belcentrale.nl.