Korte lijnen en persoonlijk contact worden vaak genoemd in het MKB als belangrijke punten bij de keuze van een leverancier. Belcentrale staat er om bekend dat wij deze kwaliteiten hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben graag aandacht voor onze klanten en de business waar zij in zitten.

Hamza tussen de schapen!Zo ook onze accountmanager Hamza Lamrini hier op bezoek bij zijn klant Veeverzamelcentrum Noord-Holland.

Het Veeverzamelcentrum heeft allerlei dieren, maar voornamelijk schapen. Ze worden in dit centrum grootgebracht en verzameld. Vervolgens worden de dieren door het gehele land gedistribueerd.

Hamza is hier op locatie en maakt kennis met alle onderdelen van deze mooie onderneming. Het bedrijf heeft voor Belcentrale gekozen omdat hij het belangrijk vindt minder te betalen voor dezelfde ISDN lijnen. Deze dienst van Belcentrale heet WLR. Hierbij houdt u dezelfde ISDN lijnen die u nu gewend bent, maar dan elke maand met 15% korting op uw huidige tarief.

Bij interesse in onze WLR, helpen wij u graag verder! Neem contact met onze afdeling Sales op, via telefoonnummer 088-3334446.