Belcentrale is trots op zijn diversiteit aan klanten. Graag stellen we één van onze klanten aan u voor. Deze week stellen we aan u voor Beautypartner!

BeautypartnerBeautypartner is een intermediair in beautybranche. Zij zorgen ervoor dat vacatures bij vooraanstaande beauty- en cosmeticabedrijven tot tevredenheid van alle betrokken partijen worden vervuld. Beautypartner is een bemiddelaar in de cosmetica branche en bemiddelt in functies van reizend specialistes, accountmanagers, trainers maar ook promotie personeel.

Daarnaast verzorgt Beautypartner praktijkgerichte opleidingen zoals een visagie-, parfumerie opleiding en skincare consultant opleiding.

Beautypartner heeft voor Belcentrale gekozen omdat zij het belangrijk vindt minder te betalen voor dezelfde ISDN lijnen. Deze dienst van Belcentrale heet WLR. Hierbij houdt u dezelfde ISDN lijnen die u nu gewend bent, maar dan elke maand met 15% korting op uw huidige tarief.

Ben je op zoek naar een baan in de cosmetica branche of een beauty-gerelateerde opleiding? Kijk dan op www.beautypartner.nl

Bij interesse in onze WLR, helpen wij u graag verder! Neem contact met onze afdeling Sales op, via telefoonnummer 088-3334446.

Manda van Trigt