Belcentrale is trots op zijn diversiteit aan klanten. Graag stellen we één van onze klanten aan u voor. Deze week stellen we aan u voor: Mobility Managers!

DMobility Managers helpt werkgevers op meerdere fronten winst uit mobiliteit te halen. De dienstverlener neemt gericht maatregelen om kosten en tijd te besparen, bereikbaarheid te verbeteren en CO2-reductie te realiseren. Hiervoor heeft de organisatie twee pijlers: OV-dienstverlening en mobiliteitsmanagement.

OV-dienstverlening

Mobility Managers biedt helderheid in de complexe wereld van openbaar vervoer. Wij helpen organisaties optimale OV-oplossingen voor medewerkers te kiezen. Hoe gaan we te werk? In drie stappen: analyse, advies en actie. We brengen de situatie in kaart, adviseren over de beste oplossing en regelen het proces van A tot Z.

Een concrete oplossing op het gebied van OV is de QB Pas: hét vervoersbewijs voor de werkende OV-reiziger in de regio Utrecht. Hiermee kunnen medewerkers van bedrijven en instellingen voordelig en eenvoudig reizen met de bus en de tram. Mobility Card Services is als dochter van Mobility Managers verantwoordelijk voor het proces van aanvraag, productie, verspreiding en facturatie van de QB Pas.

Mobiliteitsmanagement

Mobility Managers heeft jarenlange ervaring met mobiliteitsmanagement, zowel voor woon-werk als zakelijk verkeer. We kennen de wereld van verkeer en vervoer tot in detail en weten dit op de juiste manier te koppelen aan de vraag van opdrachtgevers. Voor verschillende organisaties verbeterde Mobility Managers de afgelopen jaren het mobiliteitsbeleid, met onder andere kostenbesparingen als gevolg. We analyseerden het reisgedrag van medewerkers, boden passende mobiliteitsoplossingen, leverden de producten en faciliteerden de invoering hiervan. Bovendien heeft Mobility Managers zich bewezen als partij die, in opdracht van de overheid, regionale mobiliteitsprogramma’s kan opzetten en managen. Zo is Mobility Managers de organisatie achter het succesvolle programma Utrecht Bereikbaar, waarbij 2.000 spitsmijdingen per dag gerealiseerd werden.

Mobility Managers is VoIP klant van Belcentrale. Bezoek ook eens hun website:

www.mobilitymanagers.nl