Belcentrale vindt het belangrijk om constant om zich heen te blijven kijken. Dit doen we niet alleen door voorloper te zijn op het gebied van de telefonie. Natuurlijk doen wij als bedrijf dan ook mee aan de actie van 3FM voor Serious Request! Dit jaar doen we dat door mee te werken aan een initiatief van de Fietstaxi Centrale.

serious-request2-588x231Bijna 260 kilometer non-stop fietsen in estafettevorm. Op die manier zamelen de tien chauffeurs van De Fietstaxicentrale geld in voor Serious Request. Het ingezamelde geld wordt besteedt om kindersterfte door diarree over de gehele wereld terug te dringen. Het Rode Kruis helpt hierbij door voorlichting, zeep, schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen.

Mensen kunnen op 4 manieren geld doneren: meerijden met de fietstaxi, een bedrag per kilometer doneren, een reclameadvertentie op de taxi sponsoren of geven tijdens de collectie in de grote steden langs de route. Deze steden zijn: Rotterdam, Gouda, Woerden, Utrecht, Amersfoort, Nijkerk, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Zwolle, Hasselt, Steenwijk, Wolvega, Heerenveen, Akkrum en Leeuwarden.

Kijk voor meer informatie op www.kominactie.nl/fietstaxicentrale. Voor meer info of een interview met een van de chauffeurs, mail dan naar robin@fietstaxicentrale.nl.

902287_280_280_FSImage_1_fietstaxicentrale_07