Belcentrale is trots op zijn diversiteit aan klanten. Graag stellen we één van onze klanten aan u voor. Deze week: De Monchy & Bakker.

logo De Monchy & Bakker

Bedrijfsprofiel

Bedrijfsnaam: De Monchy & Bakker
Vakgebied: Presentatie en -advies
Aantal medewerkers: 2+
Website: www.demonchy.nl 

Wat wij doen

Wij helpen onze klanten succesvol te zijn met de beste presentatie. Wij leren ze glashelder verhalen te maken, effectieve slides te ontwikkelen, presentaties te geven die mensen raken en in beweging zetten. Dat doen we met trainingen, workshops, adviezen en persoonlijke begeleiding.

Historie

Wij werken voor (hele) grote en kleine organisaties in alle sectoren. Voor en met managers en specialisten, in – en externe consultants, marketeers it-professionals, technici, juristen en fiscalisten, bestuurders, teamleiders; iedereen die weet dat presentaties de scharnierpunten zijn tussen idee en succes. Floris de Monchy doet dit al meer dan vijftien jaar, Yolanda Bakker vanaf 2008 bij De Monchy & Bakker. Beiden hebben jarenlange ervaring met het trainen, begeleiden en scherp en resultaatgericht houden van groepen. Als het gaat om het vormgeven van prachtige heldere slides werken we samen met Heleen van der Helm. www.coopertino.nl

Visie & strategie

Goede presentaties maken en geven; het is een basisvaardigheid voor elke professional in de ‘presentatie-eeuw’. “Jouw presentatie verbetert de wereld”, zeggen wij. Natuurlijk niet de hele wereld, maar wel precies dat stukje van de wereld waarop jij je invloed wil uitoefenen. Jij wilt mensen in beweging krijgen, enthousiast maken, instrueren, overtuigen; wij willen dat jij daarin succesvol bent. Wij gunnen zowel jou als jouw publiek een ijzersterk verhaal.

Onze organisatie in 3 woorden

Een ijzersterk verhaal!

De Monchy & Bakker kiest voor Belcentrale omdat

Zij betaalbare bereikbaarheid mogelijk maken en dat ook nog eens op een zeer vriendelijke en persoonlijke manier doen.