Tijdens het WK 2014 steunen wij de straatkinderen in Brazilië die niet profiteren van het WK.

straatkinderen Brazilie

Helpen jullie mee? Je kunt al vanaf 6 euro doneren.

Kijk op www.helpmijleven.org en doneer!

Stichting ‘Help mij leven’ zet zich op verschillende manieren in voor Braziliaanse straatkinderen:

REMER

REMER staat voor ‘Refúgio de Meninos e Meninas da Rua’, ofwel ‘Schuilplaats voor Straatjongens en -meisjes’. Sinds 1988 helpt de Braziliaanse vereniging REMER straatkinderen in Rio de Janeiro. REMER is in 1988 opgericht door de Nederlander Robert Smits, nadat hij tijdens een rondreis door Zuid-Amerika was getroffen door het trieste lot van de straatkinderen in Rio de Janeiro.

SPORTCLUB SPARTA

De Sportclub Sparta is gevestigd in de krottenwijk Morro da Providência. Het doel van de sportclub is de kinderen van de krottenwijk een zinvolle tijdsbesteding te bieden, in plaats van de verleiding van de alom aanwezige drugsbenden. Dit doet Sparta door middel van sport en sociaal-maatschappelijke initiatieven.