Belcentrale is trots op zijn diversiteit aan klanten. Graag stellen we één van onze klanten aan u voor. Deze week: SP Architecten.

SPBedrijfsprofiel

Bedrijfsnaam:  SP Architecten
Vakgebied: Architectuur
Aantal medewerkers:  13
Website: www.sparchitecten.nl

Wat wij doen

Wij ontwerpen voornamelijk gebouwen voor het onderwijs. Daarnaast doen wij ook woningen en kantoren.

Historie

Wij zijn al ruim 20 jaar actief in deze branche. Het bureau bestaat inmiddels al 103 jaar. Het bureau is in 1911 opgericht en staat momenteel nog op dezelfde locatie. (Deze is drie jaar geleden gerenoveerd.)

Visie & strategie

Wij hebben ons altijd gehouden aan de kernwaarden KNAP; kwaliteit, nuchterheid, avontuur en passie. Door de onderwijshuisvesting markt te benaderen krijgen wij veel opdrachten uit de Europese aanbestedingen, hier vinden selecties uit plaats omdat het budget vanuit de overheid is uitgegeven. Veder netwerken we veel en doen we aan doelgerichte benadering van klanten om nieuwe klanten te werven. Daarnaast ontvangen wij regelmatig opdrachten van vaste opdrachtgevers.

Onze organisatie in 3 woorden

Voorsprong door ervaring.

Wat veel mensen niet over ons weten

Wij staan voornamelijk bekend als architecten voor onderwijshuisvesting maar we doen ook utiliteitsbouw. (woningbouw, kantoren en renovatie)

SP Architecten kiest voor Belcentrale omdat

Wij hadden een aantal mogelijkheden, Belcentrale sprak ons het meest aan omdat de accountmanager direct  en concreet was. Daarnaast is hij alle afspraken netjes nagekomen en was het financiële voorstel uiteraard erg aantrekkelijk!