Rotterdam, 30 juni 2014 – Belcentrale lanceert vandaag als eerste in Nederland Microsoft Lync met onbeperkt bellen. Door het opnemen van Lync in combinatie met Office 365 en onbeperkt bellen geeft Belcentrale haar klanten een zeer kosteneffectieve totaaloplossing voor bedrijfscommunicatie.

Hosted Exchange2

Werkplekken zijn aan het veranderen. Teams zijn steeds vaker verdeeld. Organisaties hebben productieve tools nodig die hun medewerkers de kans geeft om virtueel vanaf waar dan ook te kunnen werken. Microsoft Lync verbindt gebruikers op een nieuwe manier, ongeacht de locatie. Lync brengt de verschillende manieren van communiceren samen in één platform en is eenvoudig te beheren binnen de management infrastructuur.

Microsoft Office 365 helpt mensen om op nieuwe manieren in contact te blijven. Gebruikers profiteren van alle productiviteitsvoordelen van Microsoft Office en van de kracht die cloud services bieden. Cloud-versies van Exchange Online, SharePoint Online en Lync Online, inclusief alle updates, en over de nieuwste versie van de Office Professional Plus-suite.

De combinatie van Lync, Office 365 en het vertrouwde onbeperkt bellen van Belcentrale biedt ondernemingen dé totaaloplossing binnen hun onderneming.

——————————————————————————————————————–