Belcentrale is trots op zijn diversiteit aan klanten. Graag stellen we één van onze klanten aan u voor. Deze week: Autobedrijf Overbeek.

logo

Bedrijfsprofiel

Bedrijfsnaam:  Autobedrijf Overbeek
Vakgebied: Autobranche
Aantal medewerkers:  20
Website: www.autobedrijfoverbeek.nl

Wat wij doen

Verkoop auto’s, taxi en schadereparaties.

Historie

Na jaren lang in loondienst te hebben gewerkt ben ik uiteindelijk zelfstandig aan de slag te gaan. Dit is inmiddels 30 jaar geleden.

Visie & strategie

Duidelijkheid en transparant. Autobedrijf Overbeek  richt zich weinig op het maken van reclame maar richt zich op het behouden van klanten. Door goed te zijn in wat wij doen en duidelijk te blijven naar onze klanten. En misschien wel het belangrijkste, het hanteren van betrouwbare, betaalbare prijzen. Wij ervaren dat wij door tevreden bestaande klanten, nieuwe klanten binnenkrijgen.

Onze organisatie in 3 woorden

Super in orde!

Wat veel mensen niet over ons weten

Wij richten ons op alles wat enigszins met auto’s te maken heeft. Denk aan reparatie, schade, inkoop verkoop en hebben ook een tankstation. Daarnaast verkopen wij ook nieuwe auto’s. Helaas zijn veel mensen nog in de veronderstelling dat ze hiervoor naar de dealer moeten.

Autobedrijf Overbeek kiest voor Belcentrale omdat

Het goedkoop is.