Mobiele telefoons worden tegenwoordig voorzien van de nieuwste snufjes en technologieën. Je kan er zoveel mee: foto’s schieten met hoge resolutie, muziek afspelen in hoge kwaliteit, video’s opnemen in HD en je kan er tegenwoordig zelfs mee zwemmen.

Rhino shieldMaar hoe gevoelig zijn de toestellen voor schade? Vaak genoeg zien we smartphones met kapotte schermen. Uit onderzoek blijkt dat zelfs ruim 40% van de eigenaren blijft rondlopen met een kapot beeldscherm.

Veruit de meeste schade wordt veroorzaakt door vallen van het toestel. In het algemeen wordt schade aan het toestel voor ongeveer 50% veroorzaakt door een val, bij jongeren is dit zelfs 80%.

Het is dus belangrijk om je smartphone tegen schade te voorkomen. Maar hoe?

Rhino Shield biedt in dit geval een zeer nuttige oplossing, met hun speciale beschermlaag. Op de onderstaande video kan je zien hoe het mobiele toestel wordt toegetakeld, maar geen enkele schade heeft opgelopen. Meer informatie over Rhino Shield kun je vinden op evolutivelabs.com.