Bellen zonder een fysiek telefoon toestel? Dit is mogelijk! Het is tegenwoordig mogelijk om onder andere te bellen vanaf je (desktop)computer, laptop, tablet en mobiele telefoon. Het is zelfs mogelijk om dit wereldwijd te doen! Het enige wat er nodig is: een werkende internetverbinding. Het is dus voor een bedrijf mogelijk om onderling te bellen met collega’s vanuit China naar Nederland, zonder dat het geld kost.

Waar is dit allemaal begonnen?

bria mobilityMet het begin van internet kwamen er al gauw diensten voor het telefoneren over een internetverbinding. Diverse varianten waren er mogelijk: zo was in het verleden videobellen mogelijk via Microsoft Network (MSN). Met MSN was het mogelijk om via internet met anderen te chatten en te (video)bellen.

Een ander programma, Voipbuster, was een variant waar beltegoed opgewaardeerd kon worden om goedkoop naar binnen- en buitenland te bellen. Een van de meest bekende is tegenwoordig Skype, ook van Microsoft. Skype is een voip-programma om over het internet te telefoneren. Het programma gaat voor een volledige communicatiepakket, daar waar het ook mogelijk is om kosteloos te bellen, te chatten en media te delen.

Bria

Ook Bria CounterPath is een volledig communicatiepakket. Daarbij wordt VoIP telefonie van Belcentrale in dit programma ondersteund. Hierdoor is het mogelijk om je toestel van kantoor thuis te beheren op je laptop, tablet of smartphone. Ook chatten, media delen en dergelijke functionaliteiten zijn mogelijk met Bria. Telefonie via Belcentrale maakt je beter bereikbaar en is eenvoudig te beheren. Belcentrale levert licenties van Bria om zodoende nog effectiever gebruik te maken van de zakelijke telefonie. Hiermee kunt u ongelimiteerd gebruik maken van alle functionaliteiten.

Bria is te downloaden op de website van Belcentrale. Bestel nu een licentie en maak gebruik van betere bereikbare VoIP telefonie van Belcentrale, waar ook maar in de wereld!

Voor meer informatie kan je contact opnemen via 088 333 444 6 of een e-mail sturen naar sales@belcentrale.nl.