Belcentrale is trots op zijn diversiteit aan klanten. Graag stellen we één van onze klanten aan u voor. Deze week: Promeetec.

Wie is Promeetec?

promeetecPromeetec houdt zich puur bezig met het verbeteren van declaratieprocessen in de zorg. Promeetec heeft goede contacten met belanghebbenden in de zorg, zoals Vektis, VECOZO, de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA), zorgverzekeraars en zorgverleners. Promeetec staat voor kwaliteit, veiligheid en service. De klanten van Promeetec zijn vooral zorgaanbieders en zorgverzekeraars.

Wat doet Promeetec?

Promeetec optimaliseert declaratieprocessen met software en met services. Promeetec is het kennis- en expertisecentrum als het gaat om declareren, voor elke zorgsoort en elke type zorginstelling of leverancier. Van A(potheek) tot Z(iekenhuis) en van eenmanszaak tot multi-national. Daarnaast fungeert de software en kennis van Promeetec als facilitator voor diverse softwaresystemen in de zorg.

Waarom moet de klant kiezen voor Promeetec?

Waar het gaat om “uitdagingen” rondom het declareren, of het nu gaat om bestaande processen in de zorg te verbeteren, of totaal uitbesteden van de declaraties inclusief behandelen van afgekeurde declaraties dan bent u bij Promeetec op het juiste adres.

Hoe is Promeetec in aanraking gekomen met Belcentrale?

Vanaf 2008 maakt Promeetec gebruik van de VOIP-diensten van Belcentrale. Door te “googlen” op de term VOIP.

Waarom heeft Promeetec voor Belcentrale gekozen?

In 2007 maakte Promeetec nog gebruik van een andere leverancier, die VOIP slechts als een bijproduct aanbod.
De integratie van VOIP in een dynamisch omgeving, zoals Promeetec, vraagt om kundigheid en flexibiliteit van de VOIP-leverancier, dat was de reden voor Promeetec om over te stappen naar Belcentrale.
Vanaf dag één waren we tevreden over Belcentrale. Ook de keren dat we problemen hadden met VOIP of de telefoons zijn we altijd snel, vriendelijk en kundig geholpen.

Raadt Promeetec Belcentrale aan bij andere klanten?

Absoluut! De oplossing van Belcentrale is schaalbaar en je krijgt waar voor je geld.