Zoals elk bedrijf zijn geschiedenis heeft, begint die van Belcentrale met nul klanten in 2006. Nu bijna zo een tien jaar verder is het leuk om even terug te blikken naar de geschiedenis. Waar komt Belcentrale vandaan en welke zaken hebben een belangrijke rol gespeeld om uiteindelijk hetgeen te leveren waar onze klanten momenteel niet zonder kunnen.

Belcentrale is in 2006 opgericht tijdens de digitale revolutie van het internet. Zoals u hieronder kunt zien leverde Belcentrale alleen VoIP diensten voor de zakelijke markt. Dit werd toen ook wel hosted telefonie genoemd. Anno 2015 maken veel bedrijven de stap van Analoog/ISDN naar VoIP. Maar Belcentrale begon al met deze stap in 2006, dat is ook waarom Belcentrale momenteel veel ervaring heeft als het gaat om VoIP diensten.belcentrale2006

In 2010 had Belcentrale al meer dan 2000 organisaties aangesloten op het VoIP netwerk. Dit was ook het jaar om verder te kijken dan enkel VoIP diensten. Belcentrale is toen namelijk begonnen met het leveren van Analoge- en ISDN telefonie. Als Wholesalepartner van KPN kunnen klanten via Belcentrale bellen over dezelfde lijnen van de KPN. Ook dit was een grote uitdaging, omdat VoIP al enkele jaren eigenlijk de core business is geweest van Belcentrale.

belcentrale2010

Vier á vijf jaar verder heeft Belcentrale momenteel 20.000 klanten! Naast VoIP en Analoge- en ISDN telefonie levert Belcentrale momenteel ook mobiele telefonie. Belcentrale is inmiddels een echte speler in de markt voor zakelijke telefonie en wilt steeds meer gaan betekenen voor de klant als het gaat om bedrijfscommunicatie.

belcentrale2014

Al sinds dag één staat Belcentrale voor vrijheid, spaarzaamheid, betrokkenheid en innovatie. Deze kernwaarden gaan als een rode draad door de bedrijfsvoering. Het leuke gevolg hiervan is dat onze klanten Belcentrale beoordelen met een 8.1 op Trustpilot en op een vergelijkingssite als www.voipkiezen.nl momenteel Belcentrale op de 1e plek staat.

Belcentrale is hiermee nog niet klaar, wij zullen doorgaan en het MKB voorzien van bedrijfscommunicatie naar wens!