De Indiase luchtvaartmaatschappij Jet Airways komt 27 maart naar Schiphol en koos Belcentrale voor haar telefonie. De komst van de luchtvaartmaatschappij zorgt voor nog meer diversiteit in het klantenbestand van de telecomaanbieder.

Dat de Indiase luchtvaartmaatschappij vluchten zou organiseren vanuit Mumbai en Delhi naar het Nederlandse Schiphol, was al even bekend. Maar nu eind maart in zicht is, begint Jet Airways zich stilaan te settelen op de luchthaven.

Daarom ging de maatschappij onder meer op zoek naar een telefoonprovider. Ze koos uiteindelijk voor Belcentrale, dé oplossing voor zakelijke telefonie. Daarmee zet ook Belcentrale voet aan de grond op de grootste luchthaven van Nederland.

Diverser

Belcentrale ziet met deze nieuwe klant de diversiteit van het klantenbestand opnieuw toenemen. Met Malaysia Airlines had het bedrijf overigens al een luchtvaartmaatschappij in de portefeuille. Maar met Jet Airways gaat het opnieuw internationaal. Belcentrale telt op die manier alle soorten klanten, van slagers tot aan vliegtuigmaatschappijen, in Nederland of ver daarbuiten.

Bent u zelf ook toe aan een nieuwe zakelijke telefonie-oplossing? Neem dan gerust contact op met één van onze salesadviseurs. U kunt dit op de volgende manier:

Belt u het liefst? — 088 333 444 6
Toch een mail? — sales@belcentrale.nl