Volgens de Amerikaanse president Barack Obama wil internetgigant Google wifi- en breedbandverbindingen, zoals ook Belcentrale beheert, uitrollen op het communistische eiland Cuba.

wifi hotspot internet cuba
In Cuba verzamelen mensen zich rond de nog niet erg talrijke wifi-hotspots.

In Cuba heeft minder dan 5% van alle huishoudens toegang tot internet. Het aantal smartphones neemt wel gestaag toe en jongeren staan in groepjes rond wifi-hotspots. Daarom kondigt de Amerikaanse president Barack Obama aan dat internetgigant Google wifi- en breedbandverbindingen wil uitrollen op het eiland. En dat is apart, aangezien Google niet bekend staat als internetprovider.

Belcentrale is in staat om snelle en stabiele verbindingen aan te bieden: adsl, vdsl en sdsl

In Nederland is Belcentrale een belangrijke en betrouwbare speler in VOIP Telefonie. Naast telefonie beheert levert Belcentrale ook wifi en breedband. Wij zijn in staat om snelle en stabiele verbindingen aan te bieden: adsl, vdsl en sdsl. Bovendien is er in ons land ook steeds meer dekking voor glasvezel. Dit zijn immers verbindingen waar de zakelijke markt naar toe neigt te gaan.

Modems

Voor het internet voorziet Belcentrale sterke modems voor zakelijk gebruik en geen goedkope modellen die enkel een zwakke instabiele verbinding tot stand brengen. Meestal gaat het om modems van het kwaliteitsmerk Cisco.

Om gebruik te maken van onze diensten hoeven klanten overigens enkel contact met ons op te nemen. Zodra we de nodige gegevens hebben, gaan we aan de slag en wordt alles geregeld. Belcentrale neemt het beheer volledig in handen.

Klanten kunnen een offerte aanvragen voor internet via sales@belcentrale.nl. We kunnen ook bestaande verbindingen overnemen mét een gegarandeerde korting.