Belcentrale is trots op zijn diversiteit aan klanten. Graag stellen we één van onze klanten aan u voor. Deze week: Dierenspeciaalzaak Smolenaers.

Wie is Dierenspeciaalzaak Smolenaers?

Dierenspeciaalzaak Smolenaers belcentraleDeze dierenspeciaalzaak is al sinds november 1996 gevestigd te Weerd, in de provincie Limburg. De winkel is ontstaan uit de liefde en grote passie voor dieren. De eigenaar is zijn hele leven als bezig met dieren en wil via zijn zaak zijn praktijkervaring delen met andere mensen om zo het welzijn van de beestjes te verbeteren. Op die manier hebben zowel de huisdieren, als hun baasjes een leuk leven samen.

Wat doet Dierenspeciaalzaak Smolenaers?

De winkel verkoopt dierenbenodigdheden, voeding en kleine huisdieren zoals vogels, knaagdieren en konijnen.

Waarom moet de klant kiezen voor Dierenspeciaalzaak Smolenaers?

Dierenspeciaalzaak Smolenaers werkt samen met Nederlands meest gerenommeerde voedingsdeskundige op het gebied van honden- en kattenvoeding. De huisdieren die de winkel verkoopt, komen allemaal, behalve de vissen, van particuliere fokkers. De voeding en accessoires zijn van hoogstaande kwaliteit. Klanten kunnen er terecht voor alles wat ze nodig hebben voor hun huisdier: voeding, huisvesting, homeopathische geneesmiddelen, … De prijzen houden de winkel toegankelijk voor iedereen. Bovendien stopt de dienstverlening niet aan de kassa: ook na de aankoop staat Dierenspeciaalzaak Smolenaers de klanten bij met raad en daad.

Hoe is Dierenspeciaalzaak Smolenaers in aanraking gekomen met Belcentrale?

De winkel werd zelf gecontacteerd door het bedrijf.

Waarom heeft Dierenspeciaalzaak Smolenaers voor Belcentrale gekozen?

Kiezen voor Belcentrale betekent besparen op de kosten. En voor een ondernemer is zoiets alleen maar een voordeel.

Raadt Dierenspeciaalzaak Smolenaers Belcentrale aan bij andere klanten?

Absoluut. De service is optimaal en het prijsverschil met andere telefonieproviders is aanzienlijk.