Het noodnummer 112 experimenteert volop met drones voor eerste hulp en noodgevallen. De eerste tests zijn al achter de rug. Belcentrale heeft nog geen onbemande vliegtuigjes in de lucht, maar heeft wel een aantal middelen om noodgevallen de baas te kunnen zijn.

belcentrale noodgevallen oplossingen monteursZwaar ongeval met de wagen? Kans is groot dat er binnenkort een drone langskomt om even poolshoogte te nemen. European Emergency Number Association, van het bekende 112-nummer, wil dit graag introduceren.

Bij Belcentrale gaan we nog niet zo ver. Nee, wij schakelen bij nood natuurlijk wél altijd zo snel mogelijk, maar bij ons komen er nog altijd mensen langs om u zo goed mogelijk te helpen. Daarvoor hebben we een heel team van monteurs klaarstaan, die snel bij u kunnen zijn en persoonlijk hulp bieden.

Expertise

Met onze VOIP oplossing is het overigens voor de eindgebruiker ook sneller schakelen bij problemen dan bij de traditionele telefonie. Dat ons bedrijf dan ook nog 10 jaar ervaring heeft in VOIP, betekent een hoog aanbod aan expertise voor onze klanten. Zij kunnen daarvan genieten zowel tijdens de gewone dienstverlening als bij noodgevallen of problemen.

Zelf beheren

Bovendien biedt Belcentrale een control panel aan waar klanten zelf ook heel wat dingen kunnen regelen of oplossen bij een storing. Indien er een probleem is met de telefoonverbinding, kan de klant bijvoorbeeld zelf voor een tijdelijke doorschakeling zorgen.


Is er een probleem met uw telefonie? Neem dan zeker contact met ons op via

Telefoon: 088 333 4446 (lokaal tarief)
E-mail: support@belcentrale.nl