Wist u dat vanaf 1 september 2019 telefoniediensten via enkelvoudige en meervoudige ISDN1/2 en meervoudige PSTN niet meer beschikbaar zijn? (U leest er hier meer over) Dit houdt in dat als u tegen die tijd nog via ISDN belt de kans groot is dat u op een ochtend een luide onafgebroken pieptoon hoort wanneer u de hoorn van de telefoon opneemt (zoiets stel ik me erbij voor, misschien hoort u wel helemaal niets…).

timing is everything

Overstappen dus!

Het klinkt nog ver weg, september 2019, maar wij vermoeden dat er tegen die tijd redelijk wat stress ontstaat onder gebruikers van het oude netwerk. Waarschijnlijk een tekort aan monteurs, wachtlijsten voor digitalisering van de telecom. Wacht niet langer en maak nu zonder stress de overstap naar VoIP. Internet is de vervanger van het oude netwerk dat dus tegen september 2019 verdwijnt. En VoIP is bellen via internet. U hoeft dus niet langer gebruik te maken van het ISDN 1/2 of PSTN netwerk.

Voordeel van nu overstappen is dat u zich eens rustig kunt laten informeren over de mogelijkheden en voordelen van VoIP. Want naast telefonie via internet, kunt u meer diensten laten digitaliseren, zoals alarm of pin. En dat scheelt enorm in uw telecom-rekening, want voor die diensten hoeft u dan geen aparte vaste lijn meer af te nemen.

Wat ook scheelt in de rekening is als u nu overstapt op Voip via Belcentrale, u van ons gratis toestellen ontvangt voor uw digitale telefonie.

De technisch adviseurs van Belcentrale komen graag bij u langs om uw behoefte te inventariseren. U maakt een afspraak via onze klantenservice. Bel ons op: 088 333 4446

 

Meer weten over de voordelen van VoIP, lees ook ons eerdere blog:
De voordelen van VoIP, voordeel 1: bellen via de cloud