Hoeveel dagen nog tot 1 september 2019?

Het aftellen is begonnen. Op 1 september 2019 stopt KPN met het aanbieden van een deel van het traditionele telefonienetwerk. Waarom? Steeds meer mensen maken gebruik van VoIP-diensten (telefonie via internet). Daarbij raakt het netwerk ook nog eens verouderd.

overstappen naar VoIP van Belcentrale

Stressvrije overgang

We verwachten dat het rond de uitfasering erg druk wordt. Daarom willen we graag in een zo vroeg mogelijk stadium zo veel mogelijk klanten overzetten naar VoIP-telefonie. Belcentrale heeft de telecomproducten, de technische kennis en eigen mankracht in huis om een soepele en stressvrije overgang te realiseren.

Gratis overstap, gratis VoIP-toestellen

We kunnen onze klanten de overstap van traditionele naar toekomstbestendige telefonie gratis aanbieden. We rekenen zelfs geen voorrijkosten! U krijgt van ons gratis toestellen, speciaal voor VoIP-telefonie, in bruikleen. U kunt kiezen uit vaste telefoons en looptelefoons. (Hier ziet u een deel van telefoontoestellen.)

Te mooi om waar te zijn?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: gratis VoIP-toestellen, gratis installatie, geen voorrijkosten etc. Het kan echt bij Belcentrale. Hoe?

Wij kopen de telefoons groot in, we hebben een zeer efficiënte bedrijfsvoering EN we besparen op de marketingkosten. Door mensen persoonlijk te benaderen in plaats van de eredivisie te sponsoren of in elk reclameblok aanwezig te zijn. Deze besparingen delen we graag met onze klanten. Zo kunnen we de installatie en de toestellen kosteloos aanbieden.

Waar wacht u nog op?

Stap nu over op VoIP! Pak uw (traditionele ;-)) telefoon en maak direct een afspraak. We leggen u dan vanzelfsprekend ook meteen het hele proces van de overstap uit. Bel met 088 333 444 6 of stuur een e-mail aan sales@belcentrale.nl.
We zijn aanwezig op maandag tot en met donderdag van 9 tot 17:30 uur en op vrijdag van 9 tot 16:30 uur.