VoIP staat voor Voice over Internet Protocol en betekent kort door de bocht dat u kunt telefoneren via het internet. Maar als u dan toch begint met de digitalisering van uw telecom, wanneer u overstapt van traditionele telefonie (via analoge of ISDN-netwerk) op bellen via internet, kunt u tegelijkertijd een heleboel andere zaken digitaliseren.

Fax via internet

Fax via internet

Heeft u nog een fax op kantoor? Waarschijnlijk met een flinke laag stof erop, maar onder het mom van ‘je weet maar nooit’ staat het apparaat er nog steeds EN betaalt u ook nog voor een telefoonlijn. Wanneer u overstapt op VoIP van Belcentrale, kunt u ook gebruik maken van FoIP. U verzendt en ontvangt faxberichten over het internet, via e-mail om precies te zijn. Uw voordeel: het faxapparaat kan de deur uit (plek voor een leuke kamerplant!) en u hoeft niet meer voor deze telefoonlijn te betalen.

Digitalisering pin

Voor pin geldt hetzelfde. Momenteel heeft u hiervoor waarschijnlijk een aparte analoge lijn. U kunt u deze €240 per jaar besparen door uw pin direct te laten digitaliseren. Hiervoor werken we samen met betalingsverwerker CCV. Naast de digitalisering van het pin-verkeer bieden we ook hardware, accessoires en de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten.

Alarm via internet

De derde vlieg in deze digitaliseringsslag: de beveiliging van uw bedrijfsruimte. Kies ervoor om ook dit te digitaliseren en u kunt met een gerust hart weer jaren vooruit. We bieden een zeer uitgebreid pakket aan beveiligingsopties, zoals inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, toegangscontrole, camerabeveiliging, allemaal als cloud-oplossing. Bijkomend voordeel hiervan is dat u met onze  gebruiksvriendelijke app zelfs op afstand een oogje in het zeil houdt. Lees hier meer.

4 vliegen

4 vliegen dus: digitalisering van telefonie, fax, alarm en pin. U begrijpt dat het te gecompliceerd is om dit allemaal telefonisch te organiseren. Daarom kunt u een afspraak maken met een technisch adviseur die bij u op locatie een inventarisatie komt maken. Bel 088 333 4446 voor het plannen van een afspraak.

Meer weten over de voordelen van VoIP, lees ook onze eerdere blogs

De voordelen van VoIP, voordeel 2: timing is everything…
De voordelen van VoIP, voordeel 1: bellen via de cloud