Op kantoor zijn we fanatieke FIFA 18 spelers … na het werk zijn we als sponsor betrokken bij de Vlaardingse voetbalvereniging S.V. Deltasport.

Actieve gezellige vereniging

S.V. Deltasport is in 1990 ontstaan door een fusie van DSS ’26 en VV Vlaardingen en telt zo’n 250 volwassen leden. Het is een gezellige, kleine vereniging; met een echte ‘ons kent ons’ sfeer. Prestatie en recreatie gaan er hand in hand. Het hoogste team van S.V. Deltasport speelt in de 1e klasse zaterdag competitie, onder leiding van ex-prof Ton Pattinama.

Belcentrale langs de lijn als sponsor van sv Deltasport

Foto: Esther Hulspas 

Hoofd boven water

Het is algemeen bekend dat het tegenwoordig moeilijk is om als sportclub het hoofd boven water te houden. Verenigingen hebben te maken met hoge kosten van accommodaties en een chronisch tekort aan vrijwilligers. Gelukkig steken de leden van Deltasport geregeld hun handen uit de mouwen voor de vereniging  door bijvoorbeeld de kleedkamers op te knappen. Ondanks deze inzet is er altijd nog behoefte aan extra middelen.

Sponsoring broodnodig

Belcentrale is daarom blij om bij te kunnen dragen aan het voortbestaan van de vereniging. “We vinden het mooi om Deltasport financieel te ondersteunen, zodat leden optimaal van hun favoriete vrijetijdsbesteding kunnen genieten” aldus Coert Coomans, directeur van Belcentrale. Het sponsorgeld wordt door de vereniging gebruikt voor materialen zoals ballen, voetbalkleding, en trainingsmateriaal, maar ook voor onderhoud aan de accommodatie, nieuwe TV schermen in de kantine en eens een extraatje voor de vrijwilligers.

Langs de lijn en in de kantine

Naast hoofsponsoren ALM-groep, René Verhagen Schilderwerken en René Verhagen Vastgoed Onderhoud is nu ook Belcentrale aanwezig op borden langs de lijn. En we zijn erbij tijdens de derde helft in de kantine met narrow-casting op de tv-schermen.

Volg S.V. Deltasport op Facebook