De kerstdagen naderen met rasse schreden! Heeft u aangepaste openingstijden tijdens deze periode, een wat lagere bezettingsgraad of bent u zelfs helemaal afwezig?
Vergeet dan u niet om uw voicemail, automatische meldteksten en tijdsintervallen voor de feestdagen aan te passen. Maakt u gebruik van VoIP van Belcentrale dan kunt u heel simpel zulke aanpassingen doorvoeren.

Dit doet u via uw online control panel. U kunt via Belcentrale.nl inloggen op uw control panel. Bent u vergeten hoe u een en ander kunt aanpassen? Via deze link kunt u een korte handleiding downloaden waarin we stap voor stap uitleggen hoe u uw voicemail kunt instellen.

Vragen?

Komt u er niet uit? We helpen u graag! Geef uw verzoeken en wijzigingen uiterlijk maandag 18 december door, zodat we de tijd hebben om alles uiterlijk vrijdag 22 december in orde te hebben. U kunt telefonisch contact opnemen met ons via support@belcentrale.nl of via 088-3334446, kies voor optie 2.

LET OP! Wij kunnen geen garantie bieden dat aanvragen die na 18 december binnenkomen nog op tijd door ons verwerkt worden.