Huh? Grijp uw kans want KPN verhóógt de tarieven? Jazeker, dit is uw kans om zonder enig probleem uw KPN abonnement op te zeggen, en te kiezen voor Belcentrale. Overstappen kan tot 1 juni 2018.

Heeft u nog lijnen bij de KPN. Bespaar dan nu dus niet zoals eerder 15%, maar nu dus 24% op ISDN2 zakelijke belbasis lijn abonnementen.

Bij Belcentrale bespaart u altijd al 15% op uw abonnement en tot 50% op gesprekskosten vergeleken met de tarieven van een KPN zakelijk bel basis abonnement. Nu de tarieven van het zakelijke bel basisabonnement, de starttarieven en bovendien ook nog eens de gesprekskosten naar vast en mobiel bij KPN per 1 juni stijgen kunt u bij Belcentrale nóg MEER besparen. Wij verhogen namelijk NIETS!

kpn verhoogt de tarieven

U bent vrij om te gaan

Wanneer een aanbieder de prijzen verhoogt tijdens de looptijd van het contract, bent u als contractpartij gerechtigd om het contract kosteloos te ontbinden. We zeggen natuurlijk niet dat u dit moet doen, maar we kunnen u er op z’n minst attent op maken! U kunt tot 1 juni kosteloos opzeggen bij de KPN als u een belbasis zakelijk abonnement heeft.

Overstappen? Wat moet u doen?

U regelt het het snelst via de Belcentrale overstap pagina.

Omdat het bij de belbasislijnen gaat om traditionele telefonie is het overnemen van een abonnement een relatief makkelijke, puur administratieve handeling.  U behoudt uw eigen telefoonnummer(s). U blijft vanzelfsprekend de hele tijd bereikbaar. En we zorgen ervoor dat u geen dubbele facturen ontvangt. Technisch verandert er helemaal niets. Wilt u meer weten over hoe dit zit, we hebben eerder op ons blog een artikel geplaatst over traditionele telefonie.