Wist u al dat het iedere donderdagochtend inloopochtend is bij Belcentrale? Van 9 tot 12 bent u van harte welkom bij ons op kantoor aan de Westblaak midden in Rotterdam. Vandaag hebben we weer een aantal klanten naar tevredenheid kunnen helpen. Misschien zien we u volgende week donderdag?

Persoonlijk contact

Onze klantenservice zit elke werkdag van 9 tot 17.30 (en op vrijdagen tot 17 uur) voor u klaar om telefonisch of via de mail uw vragen te beantwoorden. Toch zijn er situaties waarin persoonlijk contact gewoon prettiger is. Of misschien bent u toevallig in de buurt – dat kan natuurlijk ook. U hoeft niet vooraf te bellen of te mailen. U kunt zonder afspraak langskomen.

Vragen?

Komt u er niet uit met een bepaalde factuur? Wilt u de dienstverlening aanpassen of misschien advies over telefonie? Het maakt niet uit waarvoor u langskomt. Bij Belcentrale streven we naar 100% klanttevredenheid. Dat houdt in dat we ons best doen om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en eventuele problemen zo goed mogelijk op te lossen. Omdat we voor iedereen de tijd willen nemen, kan het zijn dat u even moet wachten, maar dan bieden we u natuurlijk een verse kop koffie aan!

Waar zit Belcentrale?

Belcentrale zit midden in het centrum van Rotterdam. U kent vast wel het Skatepark aan de Westblaak; dat is ons uitzicht. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met voldoende parkeergelegenheid in de buurt wanneer u met de auto komt.
Westblaak 142, 7e verdieping
3012 KM Rotterdam

Bekijk hier de kaart